Meny

Våre talenter

Er du et talent?
Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende prat.
Ønsker du å komme innom oss, er du selvsagt hjertelig velkommen til det.
Du finner oss her.

Vi er stolte over å dele våre suksesshistorier med deg, og her kan du lese et utvalg av våre talenter sine historier med deres egne ord.

"Jeg ble imponert over måten Geir introduserte meg
til stillingen, selskapet og bransjen på.
Dette ga meg verdifull innsikt, og gjorde at jeg følte meg godt forberedt til intervju.
Han har vært både profesjonell og vennlig, og jeg vil anbefale ham på det sterkeste!"

Yves Thomas Lefebure
Controller
Berendsen Tekstil Service AS

Talentjeger: 
Geir Erik Semb Sætre


fra bergen til afrika til oslo

Etter fullført verneplikt i 2011 flyttet jeg til Bergen og begynte på en bachelor i økonomi og administrasjon ved Norges Handelshøyskole (NHH). Jeg tok deretter en master med spesialisering i økonomisk styring og finans og ble uteksaminert som Siviløkonom sommeren 2017. Mitt norske og franske statsborgerskap har gjort at jeg hele livet har måttet tilpasse meg nye miljøer og kulturer, og dette har gitt meg et stort ønske om å kombinere arbeidserfaring med reising. Sommeren 2014 fikk jeg et internship for det fransk-nigerianske handelskammeret i Nigeria. Sommeren 2016 var jeg heldig som fikk jobbet som konsulent for et oppstartselskap i Cape Town, Sør-Afrika. Jeg hadde også verv i 2016 som Head of Research for Internasjonal Business i Marokko, et spennende studentdrevet prosjekt som har som hovedformål å utforske markedsmuligheter for norske bedrifter i utlandet. Siviløkonomutdanningen har også gitt meg en brennende interesse for forretning og innovasjon.
Dette kan gjenspeiles i mitt valg av tema for masterutredningen ved NHH om VR-teknologiens påvirkning på forretningsmodeller og fremtidens markedsføring.
Etter sommeren ble jeg usikker på hvilken karriereretning jeg skulle velge. Jeg har alltid ønsket å jobbe i internasjonale omgivelser der innovasjon står sentralt, gjerne med industrier, men muligheten hadde ikke vist seg enda. Da Geir først tok kontakt og inviterte meg til en prat for å snakke om en eventuell stilling, hadde jeg ingen spesielle forventninger. Etter en hyggelig samtale fikk jeg et veldig godt inntrykk av Geir og stillingen han presenterte for meg. Berendsen er et fransk, internasjonalt selskap som setter innovasjon i høysetet og som spiller en sentral rolle for industrinæringer i Europa. Dette viste seg å være akkurat noe for meg.

"Nå kan jeg bare glede meg til å begynne på jobb i oktober,
først som kontrollør og deretter som prosjektleder/PA i januar 2018. Å starte min karriere i Berendsen i en så spennende stilling,
kan jeg takke Geir og Talentjeger for."

Samarbeidet med Geir har vært en lærerik og spennende opplevelse. Geir har vært meget sympatisk og hjelpsom gjennom hele prosessen. Han har vært rask med å formidle informasjon, og han har holdt meg kontinuerlig oppdatert. Geir har også vært flink til å følge opp, og dette har gjort at jeg har følt meg trygg og verdsatt. Jeg ble også imponert over måten han introduserte meg til stillingen, selskapet og bransjen på. Dette ga meg verdifull innsikt og gjorde at jeg følte meg godt forberedt til intervju. Han har vært både profesjonell og vennlig, og jeg vil anbefale ham på det sterkeste.
Nå kan jeg bare gleder meg til å begynne på jobb i oktober, først som kontrollør og deretter som prosjektleder/PA i januar 2018. Å starte min karriere i Berendsen i en så spennende stilling kan jeg takke Geir og Talentjeger for.

yves thomas lefebure
controller
berendsen tekstil service as

Talentjeger:
Geir Erik Semb Sætre

"Min opplevelse av Talentjeger er utelukkende positiv.
De er både hjelpsomme, effektive og fremstår som profesjonelle til fingerspissene.
Jeg fikk mange gode råd og
rask oppfølging underveis i søknadsprosessen. Anbefales!"

Line Therese Berg
Account Manager
Staples Norway

Talentjeger: 
Geir Erik Semb Sætre

"Jeg hadde aldri hatt
den stillingen jeg har i dag, hadde det ikke vært for talentjeger!
Prosessen gikk som en lek, og jeg kan ikke annet enn å anbefale talentjeger!"

Victor Forberg-Skogeng
Business Development Manager
Staples Norway

Talentjeger: 
Geir Erik Semb Sætre


Fra musikkprodusent til Business Development Manager!

Jeg er oppvokst på Skøyen/Bygdøy i Oslo. Jeg fattet tidlig interesse for musikk og idrett, og konkurrerte i norgestoppen i sportsdans som junior. 

Gikk deretter videre til musikklinjen på Foss vgs, der kreativitet og en morsom studiehverdag stod i høysetet.  Jeg fikk tidlig jobb som ansvarlig for husbandet til Grand Hotell, noe som ga meg mulighet til å jobbe tett med hotell og eventbransjen. 

Etter 1 år som assistent på Skøyen SFO, som substitutt for militæret, startet studiene med 2 år på NISS. Der startet jeg Beyond51 Productions, og på 4 år bemerket vi oss med bla.a MGP og Eurovision, som komponist og produsent av Stella Mwangis "Haba Haba", samt en 12.plass i ESC med Romanias bidrag "Miracle" i 2012. Dog ble dette ble for meg en tid der jeg ikke lykkes resultatmessig, da jeg gikk ut fra NISS uten vitnemål. Dette var starten på å bane vei for en karriere utenfor musikken. Jeg forteller dette for å vise at det ikke er et krav eller nødvendighet for mennesker å lykkes i alt. Noen ganger er det mer verdifullt å ta en sjanse, feile, for så å reise seg igjen.

"Jeg hadde aldri hatt den stillingen jeg har i dag,
hadde det ikke vært for talentjeger!
Prosessen gikk som en lek,
og jeg kan ikke annet enn å anbefale talentjeger!"

Etter NISS tok veien, etter endel tilfeldigheter, meg til Trondheim og BI.  Jeg begynte der på økonomi og administrasjon, uten noe spesielt mål, eller tanke bak dette. Fagene interesserte meg, og engasjementet vokste, og jeg ble stadig mer involvert i  en aktiv studiehverdag.  Min største motivasjon var ønske om å fullføre studie ved UC Berkeley. Dette ga meg nye impulser, og et høyt faglig nivå. Min eneste anger i livet, er at jeg  ikke gjorde dette tidligere, og fikk flere år i utlandet.

Etter en lengre prosess med søknader, fant jeg en åpen stillingsannonse fra Talentjeger. Jeg kan ikke si annet enn at prosessen gikk som en lek derfra.  Geir kontaktet med umiddelbart etter jeg søkte, og kalte meg inn til intervju. Jeg ble raskt introdusert for en stilling, som jeg, etter en lengre prosess, dessverre tapte på målstreken.  Geir var raskt på ballen igjen, og fant en ny stilling som han mente passet meg meget godt. Det er den jobben jeg har i dag, og jeg har hos Staples fått muligheten til å utvikle meg, og fått muligheten til å være med på å videreutvikle selskapet samtidig.

Jeg kan ikke annet enn å anbefale Talentjeger, da jeg tror dette er den mest effektive måten å søke jobber på. Jeg hadde aldri hatt den stillingen jeg har i dag, hadde det ikke vært for Talentjeger.

Victor Forberg-Skogeng
Business Development Manager
Staples Norway

Talentjeger:
Geir Erik Semb Sætre

"Å gå på intervju hos talentjeger, skulle vise seg
å være en av de beste beslutningene i mitt liv!
Dette var springbrettet
for min karriere, lønn
og min personlige utvikling!"

Anton Henriksson
Teamleder
Fjordkraft B2C
Adicio AS

Talentjeger:
Said Zabihian


Fra industriansatt til teamleder i salgsbransjen!


September 2014 bestemte jeg meg for å flytte til Oslo, og prøve lykken. Jeg hadde tatt truckførerbevis, og var klar for å jobbe på lager, som så mange andre bekjente gjorde, som hadde flyttet til Norge. Etter å ha publisert min CV på FINN.no, fikk jeg ganske omgående en telefon fra Said som ville ha en prat med meg. Det gjaldt en salgsjobb, og min eneste erfaring med salg, var ICA i Sverige. Jeg dro med en tanke om at det kunne vel ikke skade med en prat? Det skulle vise seg å være ikke bare en av  de beste beslutningene i mitt liv, men også springbrettet for min karierre, lønn og personlige utvikling.

Said ga meg et veldig imøtekommende og overbevisende inntrykk. Jeg  fikk jobben som salgskonsulent, som intervjuet var for, og begynte raskt i den nye jobben. Said forberedte meg godt på hva jeg kunne vente meg som var uerfaren innen salgsbransjen, og minnet meg hele tiden på å fokusere på det som var positivt, og hvilke muligheter jeg hadde. Jeg fikk konkrete tips til verktøy jeg kunne bruke for å utvikle meg, og etter få måneder fikk jeg prisen for "månedens selger" 2 måneder på rad!

"Å GÅ PÅ INTERVJU HOS TALENTJEGER,
SKULLE VISE SEG Å VÆRE EN AV DE BESTE BESLUTNINGENE I MITT LIV!
DETTE VAR SPRINGBRETTET FOR MIN KARRIERE, LØNN OG MIN PERSONLIGE UTVIKLING!"


Helt fra starten har Said holdt kontakten med meg jevnlig, og har både i medgang og motgang fått meg til å se på mulighetene og på det som er positivt. Jeg har utviklet meg mye som person siden den første samtalen, og har til og med fått tilbakemeldinger fra venner hjemme i Sverige, om at jeg virker mye mer selvsikker.  

Nå er det nesten 1 år siden reisen startet, og jeg har rukket å bli teamleder,
fått 4 priser for "månedens selger", fått pris for  "månedens kriger", startet med rekruttering til eget team, holder egne produktopplæringer, og sist men ikke minst har jeg vunnet årsbeste total på antall salg per måned!

Jeg husker første inntrykket Said ga meg av bransjen, som om det var i går. Det var et veldig profesjonellt inntrykk, og han har hele tiden holdt kontakten, forberedt meg på nye utfordringer, gitt meg motivasjon, mange gode verktøy og ikke minst gode samtaler.

Om noen hadde spurt meg før dette første møtet, om jeg kunne sett for meg der jeg er i dag, så hadde jeg  trodd det var en dårlig spøk. Heldigvis så Said noe i meg, som jeg selv ikke var klar over, og jeg glad for at det var akkurat han som ringte meg de første dagene i Oslo. Jeg kan helt enkelt bare takke han for hans innsats og alt han har gjort for meg. 

Anton Henriksson
Teamleder
Fjordkraft B2C
Adicio AS

Talentjeger:

Said Zabihian

"jeg opplevde prosessen som veldig profesjonell. jeg fikk god oppfølging og jeg følte hele tiden at jeg var i trygge hender. talentjeger hadde
god kontroll på hva jeg
ønsket meg i min nye jobb."

Kathrine Raknerud
Country Product Manager
EF Språkkurs i Utlandet
EF Education First Norge

Talentjeger:
Geir Erik Semb Sætre


Fra markedsføringsutdannelse på BI, til Country Product Manager hos EF!


Jeg har utdannelse innen markedsføring fra BI, der jeg var ferdig i 2002. Da flyttet jeg til utlandet for å forberede meg til en eventuell master, en master som aldri ble noe av på grunn av EF. Under utdannelsen min på BI hadde jeg frivillige verv hele tiden, da det var viktig for meg å bygge både CV og nettverk.

Jeg har jobbet siden jeg var 15 år, kun med salg. Salg i butikk, B2B, B2C, field marketing og event, som sier noe om hvor godt jeg trives med dette. Grunnen er at jeg trigges av resultater, og å raskt kunne se "pay-off" på det arbeidet jeg gjør.
Etter å ha jobbet sammen med flere i Talentjeger i tidligere jobber, visste jeg hva de var gode for.  Jeg trives med å bruke rekrutteringsbyrå når jeg søker jobber og rekrutterer selv, da de er spesialistene på området og for min egen del kunne hjelpe meg å finne den arbeidsplassen og stillingen jeg ønsket.

"JEG OPPLEVDE PROSESSEN SOM VELDIG PROFESJONELL. JEG FIKK GOD OPPFØLGING OG JEG FØLTE HELE TIDEN AT JEG VAR I TRYGGE HENDER. TALENTJEGER HADDE GOD KONTROLL PÅ HVA JEG ØNSKET MEG I MIN NYE JOBB."

Selve prosessen opplevde jeg som veldig profesjonell. Først ble jeg tatt inn til et hyggelig møte, der vi kartla hva jeg ønsket meg, og så for meg i min neste jobb. Jeg fikk god oppfølging både før og etter intervjuer, og god innføring i EF som selskap, som gjorde at jeg kjente de godt allerede før jeg fikk jobben.

Jeg følte hele tiden at jeg var i gode hender, og at Talentjeger hadde god kontroll på hva jeg  ønsket meg i min nye jobb.
Det skulle vise seg at det jeg var skeptisk til i utgangspunktet, et ungt arbeidsmiljø, er det som er en av de store motivasjonsfaktorene i dag,
med tanke på trivsel.
EF hadde også et produkt jeg trodde på og kunne være stolt av  å representere.
Det aller viktigste er dog utviklingsmulighetene innad i selskapet, og store muligheter for en internasjonal karriere, som er viktig for meg.

Jeg startet som salg- og markedskoordinator hos EF, og gjennom hardt arbeid og stor vilje, fikk jeg muligheten til å avansere til den stillingen jeg har i dag. 
Jeg vil legge til her at når Geir først foreslo EF, så sa jeg nei, jeg skulle da ikke jobbe med barn og ungdom?
Nå har jeg jobbet der i over 2 år , så jeg må si han traff ganske bra der!

Kathrine Raknerud
Country Product Manager
EF Språkkurs i Utlandet
EF Education First Norge

Talentjeger:
Geir Erik Semb Sætre

 

"Gjengen i Talentjeger bidro som en viktig del
av min fast ansettelse.
De har et indre driv
til å se hvor mennesker passer inn i arbeidslivet.
Prosessen gjør de til en lek,
med fokus på høy profesjonalitet!"

Sondre Beck Orekåsa
Key Account Manager
Telenor Norge AS

Talentjeger:
Geir Erik Semb Sætre 


Ring din Talentjeger her!

Registrer din CV

cv